Lichaamsmassage

Lichaamsmassage/Massagepraktijk

Een verkwikkende lichaamsmassage voor een heerlijk ontspannen gevoel. Kom in harmonie met jezelf tijdens een heerlijke massage behandeling in mijn massagepraktijk. Bij mooi weer kun je je ook buiten laten masseren. Ik verzorg verschillende soorten massages, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Sabaaydi massage
Deze zachte harmoniserende massage komt uit Thailand. De rug wordt eerst 20 minuten met verwarmende kruidenstempels opgewarmd en dan volgt een 20 minuten durende massage van de rug met warme olie. Dan 10 minuten hoofd en 10 minuten onderbeen/voet massage.
Het werkt erg ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en kan bij vele klachten  worden ingezet.

Ayurvedische massage
Deze massage komt uit India en is al 400 jaar oud. In de Ayurveda wordt de mens in 3 types ingedeeld, vata, pitta,  kapha. Meestal ben je een combinatie. Hier horen een heleboel kenmerken bij, zowel geestelijke als lichamelijke. Met behulp van een vragenlijst kun je je type vaststellen.
Dat bepaalt dan de olie waarmee ik masseer. De massage met de warme olie werkt  rustgevend, zorgt voor afvoer van afvalstoffen en is harmoniserend. De energie gaat beter stromen en blokkades worden opgeheven.

Stoelmassage
Stoelmassage is een korte massage van 30 minuten op een speciaal daarvoor ontwikkelde ergonomische stoel. Het is gericht op rug/schouders/nek/
hoofd/armen en handen. Bij deze massage kan de kleding worden aangehouden.
De stoelmassage is een combinatie van grepen uit diverse disciplines.
In de behandeling worden veel knedingen gegeven en wordt weinig van drukpunten  gebruik gemaakt. Er wordt op een aanvoelende en invoelende manier gemasseerd.
Stoelmassage is geschikt als je last hebt van stijve nek/schouders/rugspieren,
vermoeidheid, weinig energie, stress, hoofdpijn, slapeloosheid maar ook ter
voorkoming van RSI en tennisarm.

Lomilomimassage

Lomilomimassage is meer dan alleen een massage. Het komt van Hawaï en is diep en krachtig lichaamswerk vol met compassie en warmte met een chant en muziek van Hawaï.
De lange, vloeiende en koesterende bewegingen met onderarmen en handen ondersteunen je in loslaten en weer te verbinden met wie je werkelijk bent.
Tijdens de sessie wordt met veel warme olie op het hele lichaam gewerkt.
Bij het begin van de sessie mag je een intentie of doelstelling vanuit je hart uitspreken en deze hartewens wordt de focus van de sessie.

terug naar de homepage